Slim Schoolkind

Zomaar een dag op de BSO van KIDDY…
De kinderen arriveren samen met de pedagogisch medewerker na schooltijd op de Buitenschoolse Opvang (BSO). De ene groep komt lopend en de andere groep met de elektrische BSO- bus aan. Dit hangt af van de afstand tot de scholen en de leeftijd van de kinderen.

Eerst maar eens lekker een glaasje water drinken en een stuk fruit eten. Even bijkomen van de drukke schooldag.

En dan… lekker spelen!
Na het fruitmoment gaan de kinderen naar doen waar ze zin in hebben. Een meisje vergeet alles om zich heen in de speelhoek en laat zich meevoeren in het winkeltje spelen. Even rust, voordat ze straks meedoet aan de vossenjacht. Drie jongens gaan in de ontdekhoek aan de gang met de lichttafel. Ze bekijken de vormen en nerven van boomblaadjes. “Ik ben een tovenaar”, roept Bram trots uit als hij in de toneelkamer op het podium staat. Verwonderd kijken de vriendjes naar de voorstelling van leeftijdgenootjes terwijl een ander groepje heerlijk buiten speelt in de natuurtuin.

Jouw kind ontdekt de wereld met KIDDY
Je kind is welkom op de BSO in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Hier beleeft je kind een fantastische tijd. Een activiteitenteam zorgt voor een uitdagend aanbod aan activiteiten, passend bij de leeftijd. Je kind kan kiezen uit techniek, natuur, creatief, expressie of koken. Beweegspecialisten verzorgen sportclinics waarbij je kind lekker beweegt en kennis maakt met een  spel of sport, zoals voetbal, tafeltennis, hockey of atletiek. Als extra service bieden we op donderdagmiddag de mogelijkheid voor je kind om onder de BSO-tijd deel te nemen aan zwemles bij de Vennen. We luisteren goed naar de kinderen. Ze zijn vertegenwoordigd in een Kinderraad en denken mee over het aanbod op onze BSO. Stellen zij een nieuwe activiteit voor? Niets is te gek, we gaan ervoor!

Vakantieopvang
Ook tijdens de schoolvakanties is je kind welkom bij de BSO. Je kind kan hier genieten van een heerlijk ontbijt en beleeft ook dan veel avonturen tijdens de uitstapjes en het activiteitenprogramma.

Voorschoolse opvang
Op onze hoofdlokatie kun je je kind naar de voorschoolse opvang brengen. Kinderen ontbijten aan een gezellig gedekte tafel.
Of uw kind geplaatst kan worden hangt mede af van de vervoersmogelijkheid van onze hoofdlokatie naar de school van uw kind.  

Meer informatie? Meer weten over onze drie BSO’s in Dongen?
Raadpleeg het overzicht van locaties en laat u informeren over de mogelijkheden.