Oudercommissie

Annick Grashuis
(BSO Glorieux, groep Pinguïn en groep IJsbeer)


Beste ouders, mijn naam is Annick Grashuis. Samen met Mathieu hebben wij twee dochters: Marlène (2015) en Fabienne (2017). De meisjes gaan inmiddels naar de basisschool en 3 dagen bij KID naar de voor- en naschoolse opvang. In de schoolvakanties gaan zij met veel plezier naar de vakantieopvang bij KID. 

Ik werk als mondhygiënist deels in Brabant en deels in de buurt van Amsterdam. Mathieu is voor zijn werk als sales director vaak in het buitenland. Een goede opvang, waar onze kinderen met plezier naar toe gaan en waar wij ze met vertrouwen brengen, is voor ons erg belangrijk. Wij zijn dus heel blij met de verschillende opvangmogelijkheden bij KID.

Deelname aan de oudercommissie vind ik een mooie manier om actief betrokken te zijn. En om mee te denken over de manier van beleid en de uitvoering. Voor vragen en/of opmerkingen mogen jullie mij natuurlijk altijd benaderen!

 Patty Smeulders
(BSO Glorieux, groep IJsbeer)Hallo, mijn naam is Patty Smeulders. Samen met Bas zijn wij de trotse ouders van Sophie (2011) en Fleur (2015). Zij zijn op dinsdag- en donderdagmiddag te vinden op de BSO aan de Glorieux en hebben het daar altijd erg naar hun zin!

Ik werk 24 uur per week als farmaceutisch manager en vakdocent op het Koning Willem I College in Den Bosch.

Lid worden van deze oudercommissie, toen ook Fleur naar de BSO ging, was een logische stap nadat ik jaren voorzitter ben geweest van de oudercommissie van een ander kinderdagverblijf. Ik ben graag op de hoogte van wat er speelt in de organisatie. En ik ben van mening dat je door actief deel te nemen in een organisatie, je de belangen van je kinderen het beste kunt vertegenwoordigen! Voor vragen en/of opmerkingen kun je me altijd benaderen.

 

Caroline Schoormans-in 't Groen
(BSO locatie Glorieux)

Beste ouders, mijn naam is Caroline Schoormans. Samen met mijn man Bram zijn wij de trotse ouders van Myrthe (2015) en Yonah (2017). Myrthe en Yonah gaan 3 dagen per week naar de BSO locatie Glorieux. Ook in de vakanties maken wij regelmatig gebruik van de vakantieopvang.

Ik werk als Sales & Marketing medewerker op een ingenieursbureau. Bram moet voor zijn werk als elektricien vaak naar klanten toe, waardoor hij op onregelmatige tijden thuis komt. De flexibiliteit van Kiddy past daarom perfect binnen ons gezin.

Om nauw betrokken te kunnen zijn bij de opvang van de kinderen, besloot ik me in 2020 aan te melden als lid van de oudercommissie. Het is fijn te merken dat er naar onze ideeën geluisterd wordt en onze mening wordt meegenomen in beslissingen. Maar we zijn er natuurlijk voor alle ouders dus heeft u vragen, kom er gerust mee.

Steffie Buijs
(KDV Tijgertjes en BSO Berenkuil)Beste ouders, ik ben Steffie Buijs-Van Opstal. Mijn man Curt en ik zijn samen de trotse ouders van onze zoon Pepijn (2018) en onze dochter Feline (2020). Twee dagen per week gaan ze met veel plezier naar Kiddy. Wij kunnen ze hier met een gerust hart achter laten. En vertrouwen de zorg dan ook volledig toe aan de deskundige leidsters. Er is veel oog voor de ontwikkeling van je kind. En wij vinden het erg belangrijk dat ze leren opgroeien met andere kinderen en volwassenen.

Ik werk 3 dagen per week als technisch oogheelkundig assistent in het ETZ. Als lid van de oudercommissie vind ik het fijn om mee te denken en te werken aan het beleid van Kiddy. Ik vind het reuze interessant wat er allemaal achter de schermen gebeurt binnen deze organisatie. Tevens vind ik het een goede manier om de belangen van onze kinderen te behartigen. Zij brengen bij Kiddy tenslotte een hele fundamentele periode van hun leven door. Mocht u als ouder vragen of input hebben, dan bent u uiteraard van harte welkom om deze met ons te delen!

Saskia Haest-Hoedeman

Dag ouders, mijn naam is Saskia Haest-Hoedeman. Samen met mijn man Ronald zijn wij de trotse ouders van Gijs (20-02-2022). Gijs gaat 2 dagen in de week naar Kiddy. We hebben nog geen seconde spijt gehad van de keuze voor Kiddy. Gijs heeft het hier heel erg naar zijn zin en vindt het fantastisch om met alle kindjes te spelen.

Ik werk 4 dagen in de week als teamleider bij AAG in Den Bosch.

Toen Gijs nog niet zo lang bij Kiddy kwam, zag ik de oproep om lid te worden van de oudercommissie. Ik vind het erg belangrijk om betrokken te zijn bij de opvang van Gijs en vind het leuk en interessant om mee te kunnen denken en helpen in de ontwikkelingen en het beleid.

Mocht je als ouder vragen of opmerkingen hebben, spreek me gerust aan of stuur een bericht! 

De leden van de oudercommissie

De oudercommissie praat en beslist, op een opbouwende wijze, mee met de directie van KID. Ze zijn het aanspreekpunt voor de ouders. Ze hebben informatie- en adviesrecht over het te voeren beleid binnen het Kindercentrum. De leden van de Oudercommissie stellen zich graag aan u voor. Voor meer informatie of als u zelf interesse heeft om lid te worden van de oudercommissie, kunt u altijd contact opnemen met de Oudercommissie via oudercommissie@kinderopvangindongen.nl.