Oudercommissie

Judith Vereggen-van der Pas
(KDV Glorieux, Groep Leeuw en Groep Giraffe)Hoi, mijn naam is Judith Vereggen-van der Pas. Samen met mijn man Lars zijn we de trotse ouders van onze dochter Nienke geboren op 23-08-2018. Zij gaat 2 dagen met plezier naar de Leeuwtjes. Ik werk 3 dagen als radiotherapeutisch laborant in Dordrecht.

Sinds juli 2019 ben ik lid van de oudercommissie. Ik vind het belangrijk dat Nienke het naar haar zin heeft bij Kiddy en dat ze zich op een veilige manier kan ontwikkelen. Daarom vond ik het een logische keuze om te reageren op de oproep naar nieuwe oudercommissieleden zodat ik op de hoogte ben van de ontwikkelingen en ik mee kan denken in het beleid.

Annick Grashuis
(BSO Glorieux, groep Pinguïn en groep IJsbeer)Beste ouders, mijn naam is Annick Grashuis. Samen met Mathieu hebben wij twee dochters: Marlène (2015) en Fabienne (2017). Marilène gaat inmiddels naar de basisschool en gaat 2 dagen naar Okido voor de voor- en naschoolse opvang. In de schoolvakanties naar de vakantieopvang. Fabienne gaat op maandag en donderdag naar de dagopvang bij de Panda’s.

Ik werk als mondhygiënist deels in Brabant en deels in de buurt van Amsterdam. Mathieu is voor zijn werk als sales director vaak in het buitenland. Een goede opvang, waar onze kinderen met plezier naar toe gaan en waar wij ze met vertrouwen brengen, is voor ons erg belangrijk. Wij zijn dus heel blij met de verschillende opvangmogelijkheden bij KID.

Deelname aan de oudercommissie vind ik een mooie manier om actief betrokken te zijn. En om mee te denken over de manier van beleid en de uitvoering. Voor vragen en/of opmerkingen mogen jullie mij natuurlijk altijd benaderen!

Patty Smeulders
(BSO Glorieux, groep IJsbeer)Hallo, mijn naam is Patty Smeulders. Samen met Bas zijn wij de trotse ouders van Sophie (2011) en Fleur (2015). Zij zijn op dinsdag- en donderdagmiddag te vinden op de BSO aan de Glorieux en hebben het daar altijd erg naar hun zin!

Ik werk 24 uur per week als farmaceutisch manager en vakdocent op het Koning Willem I College in Den Bosch.

Lid worden van deze oudercommissie, toen ook Fleur naar de BSO ging, was een logische stap nadat ik jaren voorzitter ben geweest van de oudercommissie van een ander kinderdagverblijf. Ik ben graag op de hoogte van wat er speelt in de organisatie. En ik ben van mening dat je door actief deel te nemen in een organisatie, je de belangen van je kinderen het beste kunt vertegenwoordigen! Voor vragen en/of opmerkingen kun je me altijd benaderen.

 

Caroline in 't Groen
(BSO Glorieux, groep Pinguïn en Krokido)

Hoi ouders, mijn naam is Caroline in t Groen. Samen met mijn vriend Bram zijn wij de trotse ouders van Myrthe (2015) en Yonah (2017). Myrthe gaat 2 dagen per week naar de BSO. Op vrijdag gaan ze allebei met veel plezier naar de dagopvang. Ook in de vakantie maken wij regelmatig gebruik van de vakantieopvang.

Ik werk als verkoop ondersteuner op een ingenieursbureau. Bram moet voor zijn werk als elektricien vaak naar storingen, waardoor hij op onregelmatige tijden thuis komt. De flexibiliteit van Kiddy past daarom perfect binnen ons gezin.

Om nauw betrokken te kunnen zijn bij de opvang van de kinderen, besloot ik me aan te melden voor de oudercommissie. Maar we zijn er voor alle ouders dus heeft u vragen, kom er gerust mee.

Steffie Buijs
(KDV Tijgertjes en BSO Berenkuil)Beste ouders, ik ben Steffie Buijs-Van Opstal. Mijn man Curt en ik zijn samen de trotse ouders van onze zoon Pepijn (2018) en onze dochter Feline (2020). Twee dagen per week gaan ze met veel plezier naar Kiddy. Wij kunnen ze hier met een gerust hart achter laten. En vertrouwen de zorg dan ook volledig toe aan de deskundige leidsters. Er is veel oog voor de ontwikkeling van je kind. En wij vinden het erg belangrijk dat ze leren opgroeien met andere kinderen en volwassenen.

Ik werk 3 dagen per week als technisch oogheelkundig assistent in het ETZ. Als lid van de oudercommissie vind ik het fijn om mee te denken en te werken aan het beleid van Kiddy. Ik vind het reuze interessant wat er allemaal achter de schermen gebeurt binnen deze organisatie. Tevens vind ik het een goede manier om de belangen van onze kinderen te behartigen. Ziij brengen bij Kiddy tenslotte een hele fundamentele periode van hun leven door. Mocht u als ouder vragen of input hebben, dan bent u uiteraard van harte welkom om deze met ons te delen!

 

De leden van de oudercommissie

De oudercommissie praat en beslist, op een opbouwende wijze, mee met de directie van KID. Ze zijn het aanspreekpunt voor de ouders. Ze hebben informatie- en adviesrecht over het te voeren beleid binnen het Kindercentrum. De leden van de Oudercommissie stellen zich graag aan u voor. Voor meer informatie of als u zelf interesse heeft om lid te worden van de oudercommissie, kunt u altijd contact opnemen met de Oudercommissie via oudercommissie@kinderopvangindongen.nl.