Oudercommissie

De oudercommissie praat en beslist, op een opbouwende wijze mee met de directie van KID. Ze zijn het aanspreekpunt voor de ouders. Ze hebben informatie en adviesrecht over het te voeren beleid binnen het Kindercentrum De leden van de Oudercommissie stellen zich graag aan u voor. Hiervoor moet u ingelogd zijn via de Klantenlogin. Voor meer informatie of als u zelf interesse heeft om lid te worden van de oudercommissie, kunt u via de mail sturen naar oc.glorieux@hotmail.com

Brechje van der Wee-Langerwerf


Beste ouders, mijn naam is Brechje van der Wee-Langerwerf. Getrouwd met Bart en trotse moeder van twee zonen, een mannenhuishouden! Taeke gaat sinds april 2014 naar Kiddy, locatie Glorieux. Zowel bij de Olifant (maandag) als bij de Leeuw (woensdag en vrijdag) heeft Taeke het enorm naar zijn zin! Een prettige gedachte als je zelf aan het werk bent.

Zowel in mijn werk als juriste als in privé vind ik het belangrijk om actief en betrokken te zijn, zeker daar waar het mijn gezin betreft. Het lidmaatschap van de oudercommissie was dan ook een logische keuze. Voor vragen en/of opmerkingen mogen jullie mij uiteraard altijd benaderen.

Marieke van der Pluijm


Ik ben Marieke van der Pluijm. Ik ben getrouwd met Maarten en samen hebben we twee zoontjes Joep van 4 en Teun van 1. Ik werk voor de Rabobank voor 36 uur in de week. Bij de Rabobank werk ik als Intern accountmanager op een Groot Zakelijke verzekeringsportefeuille. Daarnaast hebben Maarten en ik een kleine sportschool (Twinsgym) in Breda.

Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen het leuk hebben als ze bij de BSO of op de kinderopvang zijn en dat ze zich "veilig" voelen. Maar daarnaast vind ik het ook belangrijk dat ze er wat van opsteken en zich verder ontwikkelen. Ik ben in de oudercommissie gegaan omdat ik het leuk vind om mee te denken en mee te praten over het reilen en zeilen binnen de Stichting. Door mijn positief kritische houding hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen

Sanne Rombouts-de Laat

Beste ouders, Mijn naam is Sanne Rombouts-de Laat. Ik ben getrouwd met Dirk-Jan en samen hebben we twee dochters, Julia (2014) en Roos (2016). Op dit moment ben ik zwanger van ons derde kindje. Na een tijd in Utrecht te hebben gewoond, zijn we in 2017 weer naar Dongen gekomen. Julia is inmiddels gestart op school, Roos gaat op donderdag naar de Olifant.


Ik werk als onderzoeker bij de Universiteit Tilburg en als jeugdarts bij de GGD. Ik vind het belangrijk dat kinderen zo gezond mogelijk kunnen opgroeien. De eerste jaren van een kind zijn erg belangrijk voor de rest van de ontwikkeling. Ook de kinderopvang kan daar een belangrijke rol in spelen. Dat is dan ook de reden dat ik graag een bijdrage lever in de oudercommissie. Een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang moeten van goede kwaliteit zijn, met het belang van het kind voorop. Groeten Sanne

Femke van den Hoven


Hallo, mijn naam is Femke van den Hoven. Samen met mijn vriend Werner zijn wij de trotse ouders van onze dochter Yfke (04-2015) en zoontje Gijs (08-2017). Op dinsdag en donderdag gaan zij met veel plezier naar Kiddy en gaan wij met een meer dan gerust hart aan het werk. Ik werk 24 uur per week als communicatiemedewerker bij een adviesorganisatie op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid.


Sinds 2015 ben ik lid van de oudercommissie. Ik vind het leuk op een andere manier betrokken te zijn bij stichting Kid. Meedenken en adviseren over het beleid, veranderingen in de organisatie en thema’s waar ouders mee te maken hebben bespreekbaar maken; het is heel divers. Dat maakt het interessant. Als oudercommissie vertegenwoordigen we alle ouders bij stichting Kid. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten! 

Ellen van Lieshout- van Ham


Hallo allemaal, mijn naam is Ellen van Lieshout- van Ham. Samen met mijn man Maurice heb ik een dochter (Eva, 2-4-2013) en een zoon (Mees, 6-1-2015). Ik werk ongeveer 32 uur in de week als psycholoog in de gehandicaptenzorg. Het is daarom fijn dat onze kindjes het 1 dag in de week erg naar hun zin hebben bij Kiddy, locatie Glorieux. De andere dagen vangen we zelf met hulp van opa's en oma's op.

Ik ben graag op de hoogte van ontwikkelingen en denk graag mee. Als ouder heb je een andere invalshoek dan als personeel en samen komen we tot goede afspraken zodat het voor de kinderen het best geregeld is!