Oudercommissie

De oudercommissie praat en beslist, op een opbouwende wijze, mee met de directie van KID. Ze zijn het aanspreekpunt voor de ouders. Ze hebben informatie- en adviesrecht over het te voeren beleid binnen het Kindercentrum. De leden van de Oudercommissie stellen zich graag aan u voor. Voor meer informatie of als u zelf interesse heeft om lid te worden van de oudercommissie, kunt u altijd contact opnemen met de Oudercommissie via oc.glorieux@hotmail.com.

Sanne Rombouts-de Laat

Beste ouders, Mijn naam is Sanne Rombouts-de Laat. Ik ben getrouwd met Dirk-Jan en samen hebben we twee dochters en een zoon, Julia (2014), Roos (2016) en Bram (2019). Na een tijd in Utrecht te hebben gewoond, zijn we in 2017 weer naar Dongen gekomen. Roos gaat op donderdag naar de Giraffe.

Ik werk als onderzoeker bij de Universiteit Tilburg en als jeugdarts bij de GGD. Ik vind het belangrijk dat kinderen zo gezond mogelijk kunnen opgroeien. De eerste jaren van een kind zijn erg belangrijk voor de rest van de ontwikkeling. Ook de kinderopvang kan daar een belangrijke rol in spelen. Dat is dan ook de reden dat ik graag een bijdrage lever in de oudercommissie. Een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang moeten van goede kwaliteit zijn, met het belang van het kind voorop. Groeten Sanne

Judith Vereggen-van der Pas


Hoi, mijn naam is Judith Vereggen-van der Pas. Samen met mijn man Lars zijn we de trotse ouders van onze dochter Nienke geboren op 23-08-2018. Zij gaat 2 dagen met plezier naar de leeuwtjes. Ik werk 3 dagen als radiotherapeutisch laborant in Dordrecht.

Sinds juli 2019 ben ik lid van de oudercommissie. Ik vind het belangrijk dat Nienke het naar haar zin heeft bij Kiddy en dat ze zich op een veilige manier kan ontwikkelen. Daarom vond ik het een logische keuze om te reageren op de oproep naar nieuwe oudercommissieleden zodat ik op de hoogte ben van de ontwikkelingen en ik mee kan denken in het beleid.

Femke van den Hoven


Hallo, ik ben Femke van den Hoven. Samen met mijn vriend Werner zijn wij de trotse ouders van Yfke (04-2015) en Gijs (08-2017) en Siem (07-2019). Op dinsdag en donderdag gaan zij met veel plezier naar Kiddy en gaan wij met een meer dan gerust hart aan het werk. Ik werk 24 uur per week als communicatieadviseur bij een adviesorganisatie op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid.

Sinds 2015 ben ik lid van de oudercommissie. Ik vind het leuk om op een andere manier betrokken te zijn en meer te weten over het beleid achter deze fijne kinderopvangorganisatie. Als oudercommissie vertegenwoordigen we alle ouders bij stichting Kid. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten!

Annick Grashuis


Beste ouders, mijn naam is Annick Grashuis. Samen met Mathieu hebben wij twee dochters: Marlène (2015) en Fabienne (2017). Marilène gaat inmiddels naar de basisschool en gaat 2 dagen naar Okido voor de voor- en naschoolse opvang en in de schoolvakanties naar de vakantieopvang. Fabienne gaat op maandag en donderdag naar de dagopvang bij de Panda’s.

Ik werk als mondhygiënist deels in Brabant en deels in de buurt van Amsterdam. Mathieu is voor zijn werk als sales director vaak in het buitenland. Een goede opvang, waar onze kinderen met plezier naar toe gaan en waar wij ze met vertrouwen brengen, is voor ons erg belangrijk. Wij zijn dus heel blij met de verschillende opvangmogelijkheden bij KID.

Deelname aan de oudercommissie vind ik mooie manier om actief betrokken te zijn, en mee te denken over de manier van beleid en de uitvoering. Voor vragen en/of opmerkingen mogen jullie mij natuurlijk altijd benaderen!

Patty Smeulders


Hallo, mijn naam is Patty Smeulders en samen met Bas zijn wij de trotse ouders van Sophie (2011) en Fleur (2015). Zij zijn op dinsdag- en donderdagmiddag te vinden op de Bso aan de Glorieux en hebben het daar altijd erg naar hun zin!

Ik werk 24 uur per week als farmaceutisch manager en vakdocent op het Koning Willem I College in Den Bosch.

Lid worden van deze oudercommissie toen ook Fleur naar de Bso ging was een logische stap nadat ik jaren voorzitter ben geweest van de oudercommissie van een ander kinderdagverblijf. Ik ben graag op de hoogte van wat er speelt in de organisatie en ben van mening dat je door actief deel te nemen in een organisatie je de belangen van je kinderen het beste kunt vertegenwoordigen! Voor vragen en/of opmerkingen kun je me altijd benaderen.

Kim Schakenraad-Janssen


Mijn naam is Kim Schakenraad-Janssen. Getrouwd met Martijn en samen wij zijn de trotse ouders van dochtertje Maud (03-2017).

Ik werk 24 uur per week in het gezellige Kaasland in het centrum van Dongen. Maud gaat iedere dinsdag met heel veel plezier naar de Tijgertjes. Vol enthousiaste verhalen komt ze thuis. Je kindje achterlaten op een veilige, warme en leerzame plek betekend dat je met een gerust hart kunt gaan werken.

Ik hou erg van betrokkenheid en heb me daarom aangemeld bij de oudercommissie. Aanspreekpunt zijn tussen ouders en organisatie, weten wat er speelt, mee kunnen denken en vooral belangrijk voor mij is de persoonlijkheid behouden. Dat is uiteindelijk waarom wij voor deze kinderopvang gekozen hebben. Groetjes Kim