BSO Okido Glorieux

Glorieux 5
5101 XS Dongen

T: 0162-383030

LRK-NUMMER 129662641
Voorschools Ontbijt

alle werkdagen van
7.30 tot 8.45, onder voorbehoud van beschikbaarheid brengservice

Naschoolse opvang

maan-, dins-, donderdag 14.15-18.15
woensdag 12.15-18.15
vrijdag 7.30-18.00

Vakantie opvang

alle vakantie weken 7.30-18.00

Buitenschoolse opvang Okido is een activiteitengerichte opvang met jarenlange ervaring in het opvangen van kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Door de samenwerking met alle scholen in Dongen is er een goede aansluiting op voorschoolse, naschoolse en vakantieopvang. Wij streven naar een optimale groei en ontwikkeling van uw kind in een prettige huiselijke sfeer.

De kinderen bij Okido zitten in verschillende leeftijdsgroepen en de speelactiviteiten worden aangepast aan hun leeftijd en behoefte.

De kinderen hebben het hier uitstekend naar hun zin. Zodra ze binnenkomen komen even tot rust met een drankje en iets lekkers. Meteen daarna stuiven ze alle kanten op om hun favoriete speelgoed te pakken. Er is van alles. Lego, auto’s en poppen. Kleurkrijt, verf en knutselmateriaal. Een computer en een play-station. Buiten vinden zij onder meer een zandbak, een duikelrek en gevarieerd buitenspeelgoed. 

Kinderen van de volgende scholen worden hier opgevangen:

Westerkim, Biezenkring, Vlinderboom en de Heilig Hart, JJ Anspachschool

Kinderen van de Vlinderboom en Westerkim , worden door de leidsters lopend opgehaald. Kinderen van de onderbouw Heilig Hart, JJ Anspach, Noorderpoort en Biezenkring worden opgehaald. Indien er sprake is van vervoer is dit altijd voor groepsvervoer. Individueel vervoer kan slechts op aanvraag en tegen een meerprijs worden geboden.

Andere BSO locaties zijn:
BSO de Berenkuil (bij BS de Achterberg)
Voor kinderen van BS de Achterberg en St. Jan

Voorschools ontbijt:
Vlinderboom  Op basis van beschikbaarheid
Heilig Hart Beperkt aanbod in overleg
Anspach Beperkt aanbod in overleg
Biezenkring Niet beschikbaar

Flexibele vakantie opvang

Flexibele Vakantie Opvang

Tijdens de schoolvakanties organiseren de pedagogisch medewerkers tal van leuke activiteiten, zoals sportmiddagen, museumbezoek en uitstapjes. De ouders, die vakantieopvang hebben gereserveerd, mogen in schoolvakanties de kinderen op willekeurige dagen aanmelden. De data en spelregels voor deze flexibele vorm van opvang zijn te vinden bij de Flexibele Vakantiedagen. Het stelt u in staat om uw persoonlijke planning te maken en de dagen zo optimaal mogelijk te benutten. De vakantiedagen zijn inclusief een gezond ontbijt, lunch, fruit en af en toe een warme (zelf gemaakte) maaltijd.