Blije Baby

Aandacht voor de allerkleinsten

Voor de allerjongsten zijn er speciale babyplekjes gereserveerd in de groep. Dit aantal is beperkt zodat er voldoende aandacht is voor jouw baby. In onze groep krijgen baby’s letterlijk alle ruimte om te bewegen, rollen, tijgeren en te leren kruipen en lopen. Voor de allerkleinsten is er een wiegje in de groep, als extra plekje waar de jongste baby’s tot rust kunnen komen. Sommige baby’s worden namelijk rustig van stemmen en geluiden om zich heen. 

Wij nemen alle tijd voor jouw kindje en volgen zoveel mogelijk het ritme van thuis. In de veilige en knusse groepsruimte krijgen baby’s letterlijk alle ruimte om te bewegen, rollen, tijgeren en te leren kruipen en lopen. En met speciale kinderstoelen kunnen ook de allerkleinsten gezellig aan tafel zitten en betrokken zijn bij dit sociale en gezellige moment. Jouw baby verdient immers de beste zorg en aandacht.

In de groep werken vaste en vertrouwde pedagogisch medewerkers die er alles aan doen om te zorgen dat jouw kindje zich zo snel mogelijk thuis voelt. Buiten zijn vinden wij erg belangrijk. Ook voor baby’s. Dit doen wij daarom zo vaak als mogelijk. Met jouw uitdrukkelijke toestemming mag jouw baby, onder direct toezicht van onze medewerkers, zelfs buiten slapen. Dit gebeurt in een insectvrij en veilig bedje. Met name voor kinderen die moeilijk in slaap kunnen komen is dit een goede en fijne oplossing. Bij slechte weersomstandigheden wordt er vanzelfsprekend niet buiten geslapen. Voor elk kind is er een vaste en vertrouwde slaapplek in een slaapkamertje dat direct grenst aan de groep. Dit kamertje wordt elke dag goed gelucht. Hier slaapt jouw kindje veilig in fris en schoon beddengoed. 

En er valt nog veel meer te ontdekken voor jouw baby. Dagelijks organiseren de medewerkers allerlei activiteiten, passend bij de leeftijd van jouw kind. Zo stimuleren wij spelenderwijs zijn/haar ontwikkeling op gebieden als muziek, spel, taal, creativiteit, zelfredzaamheid, samen spelen en samen delen. Jouw baby is bij ons in ervaren en vertrouwde handen.