BSO 't Uilennest 's Gravenmoer

Molendijk 3a
5109 RL 's Gravenmoer
T: 0162-387333

LRK nummer: 802813665
Lunchservice
op maan-, dins- en donderdagen
van 12.00 - 13.15 uur
Naschoolse opvang
op maan-, dins- en donderdagen
van 15.15 - 18.15 uur

Collectieve sluitingsdagen
Maandag 14 t/m vrijdag 18 augustus (week van de Dongense zomerspelen)

 

't Uilennest is een plek waar jonge kinderen leeftijdgenootjes ontmoeten, plezier maken en spelenderwijs leren in alle gebieden die voor een jong kind in ontwikkeling belangrijk zijn. Dat “spelend leren” gebeurt met behulp van uitgekiend speel- en spelmateriaal dat de verschillende ontwikkelingsgebieden kleuters stimuleert. De pedagogisch medewerkers van 't Uilennest weten door hun ruime ervaring en hun speciale opleiding precies hoe ze de kinderen zo goed mogelijk kunnen begeleiden. Zij zorgen ervoor dat het spelaanbod goed aansluit bij het ontwikkelingsstadium waarin uw kind zich bevindt. Een van de doorslaggevende redenen om uw kind naar ’t Uilennest te brengen is vooral de sociale ontwikkeling. De omgang met leeftijdgenootjes, het leren delen en de mogelijkheden voor (buiten)spel en ontmoeting worden door ouders zeer belangrijk gevonden.

Dat “spelend leren” gebeurt met behulp van uitgekiend speel- en spelmateriaal dat de verschillende ontwikkelingsgebieden kleuters stimuleert. De pedagogisch medewerkers van 't Uilennest  weten door hun ruime ervaring en hun speciale opleiding precies hoe ze de kinderen zo goed mogelijk kunnen begeleiden. Zij zorgen ervoor dat het spelaanbod goed aansluit bij het ontwikkelingsstadium waarin uw kind zich bevindt.Flexibele Vakantie Opvang

Tijdens de schoolvakanties organiseren de pedagogisch medewerkers tal van leuke activiteiten, zoals sportmiddagen, museumbezoek en uitstapjes. De ouders, die vakantieopvang hebben gereserveerd, mogen in schoolvakanties de kinderen op willekeurige dagen aanmelden. De data en spelregels voor deze flexibele vorm van opvang zijn te vinden bij de Flexibele Vakantiedagen. Het stelt u in staat om uw persoonlijke planning te maken en de dagen zo optimaal mogelijk te benutten. De vakantiedagen zijn inclusief een gezond ontbijt, lunch, fruit en af en toe een warme (zelf gemaakte) maaltijd.